ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

9 Περιφέρειες → 9 Κανάλια → 1 Δίκτυο

Ποιοι είμαστε
Η HELLASNET αποτελεί μια νέα, καινοτόμο εταιρεία παραγωγής και διαχείρισης τηλεοπτικού προϊόντος. Μέσα από τη δυναμική συνεργασία της με τηλεοπτικούς σταθμούς σε όλη την Ελλάδα και με όπλο την πανελλαδική κάλυψη, συμβάλλει στην ανάδειξη των σταθμών αυτών σε πρωταγωνιστές στις περιφέρειες τους.

Το όραμα της ΗELLASNET
Στόχος της HELLASNET αποτελεί η κατάκτηση και διατήρηση της ποιοτικής πρωτιάς του κάθε συνεργαζόμενου σταθμού στην περιοχή του. H HELLASNET, όχι απλά εφαρμόζοντας αλλά παράγοντας νέες τεχνολογίες, παρέχει εκτός από υπηρεσίες παραγωγής και δυνατότητες σταθερής αμφίδρομης οπτικοακουστικής επικοινωνίας υψηλής ποιότητας. Σε τηλεοπτικούς όρους, τα κυκλώματα της HELLASNET, δεν “κλείνουν” ποτέ.

Οι αρχές της ΗΝ
Η τηλεόραση, εκτός από το κυρίαρχο μέσο μαζικής ενημέρωσης, οφείλει να είναι και μέσο τόσο ομαδικής όσο και ατομικής έκφρασης. Ειδικά στην περιφέρεια, ο τηλεοπτικοός σταθμός του τόπου μας είναι ο «δικός μας» σταθμός. Βοηθώντας λοιπόν τον κάθε περιφερειακό σταθμό να αναβαθμίσει τα μέσα, τις τεχνικές και την εικόνα του, σεβόμενοι παράλληλα στο έπακρο τον τοπικό του χαρακτήρα, δημιουργούμε μαζί ένα πρωτότυπο και ισχυρό συνδυασμό πανελλαδικής κάλυψης και έντονου τοπικού στοιχείου.

Η διαφορετικότητα της ΗΝ
Η επένδυση διαφημιστικού κονδυλίου στους τηλεοπτικούς σταθμούς του δικτύου της HN διαθέτει ένα μοναδικό πλεονέκτημα: Τον συνδυασμό της αποδοχής του μηνύματος, λόγω της θετικής προδιάθεσης των τηλεθεατών προς τον τοπικό τους σταθμό με την πανελλαδική κάλυψη που προσφέρει το δίκτυο της HELLASNET.